Serviciile noastre

Este foarte important sa intelegeti in momentul in care doriti sa faceti o investitie intr-o instalatie, ca aceasta nu inseamna doar achizitionarea unor materiale, de la orice comerciant in domeniu, adica acele : ‘’materiale ca ale vecinului, ca si el a luat tot de acolo…’’ si sa le monteze : ‘’ un prieten care cred ca se pricepe…’’ ci o instalatie reprezinta inima unei case, partea care ii da viata.Pentru asta e nevoie de experienta,cunostiinte in domeniu, de un calcul de eficienta,de siguranta…de o firma specializata, de noi.

Consultanta

Consultanta

INSTALLTHERM vă oferă servicii de consultanță gratuită pentru a putea alege varianta potrivită pentru încălzirea căminului dumneavoastră.
Mai multe detalii
VANZARE

VANZARE

În magazinul nostru vă punem la dispozitie o gamă largă de produse pentru instalații termice, de la echipamente mari, până la cel mai mici detalii legate de accesorii.
Mai multe detalii

EXECUTIE

EXECUTIE

Când este vorba despre instalarea propriu zisă a echipamentelor de încălzire este important ca executorul să respecte cele mai înalte standarde în vigoare, pentru a asigura durabilitatea și sustenabilitatea investiției dvs.
Mai multe detalii
SERVICE

SERVICE

Când vorbim despre instalațiile termo-sanitare, este foarte important să vă puteți baza profesoniști de încredere pentru a menține instalația și a-i prelungi durata de funcționare.
Mai multe detalii

Verificari tehnice periodice centrale

Verificari tehnice periodice centrale

Verificarea şi revizia tehnică periodică a instalaţiei de utilizare gaze naturale şi a centralei termice reprezintă atât o măsură preventivă de siguranţă, cât şi o obligativitate legală a dvs. ca și client.
Mai multe detalii
Garantie

Garantie

Garanția este angajamentul pe care noi îl luăm față de tine, astfel că efectuăm lucrări și intervenții atât în perioada de garanție, cât și post-garanție a echipamentelor de încălzire.
Mai multe detalii

Parerea clientilor

 • Instalare profesionala, tehnicieni foarte atenti la detalii. Se lucreaza foarte curat, mai mult decat multumit de operatiune.
  Ioan M
  Beclean
 • Recomand cu incredere. Oameni seriosi, prompti si profesionisti.Am montat cu ei panourile solare si toata instalatia din pardosea  si sunt multumit de calitatea lucrarii iar PRETUL este cel corect!
  Florin But
  Bistrita
 • Seriosi! Am facut punerea in functiune a centralei cu ei sunt foarte multumit de instalare si serviciile de verificare-intretinere.
  Raul M
  Beclean
 • Recomand!!!! Am fost foarte mulțumit de profesionalismul și promptitudinea serviciilor oferite de ei.
  Razvan C
  Bistrita